مقالاتوردپرس

10 افزونه کاربردی که هر وبسایت وردپرسی باید آن را داشته باشد

در این پست قصد داریم تا 10 افزونه پرکاربرد که هر سایت وردپرسی به آن نیاز دارد را به شما معرفی کنیم.قطعا داشتن این 10 افزونه برای هر وبسایت وردپرسی ضروری می باشد و باعث رشد از نظر امنیتی و بهینه سازی برای موتور های جستجوگر میشود.

 

1. افزونه Visual Composer و Elementor :

این دو افزونه از معروفترین افزونه های صفحه ساز وردپرس می باشند که در اکثریت قالب های وردپرسی می توان از این دو افزونه برای ساخت انواع صفحات و المنت های مختلف در طراحی یک وبسایت استفاده نمود.سهولت در استفاده از این افزونه ها باعث شده تا به سرعت معروف شوند و کاربران زیادی اقدام به خرید این دو افزونه کنند.

    2. افزونه Duplicator :      

این افزونه به شما کمک می کند به راحتی کامل یک نسخه بی نقض از اطلاعات سایت خود به عنوان نسخه پشتیبان تهیه کنید. قابلیت دوم این افزونه انتقال سایت می باشد که پس از تهیه نسخه پشتیبان به راحتی و بدون هیچگونه نگرانی می توانید سایت خود را به شبکه ها و سرور های دیگر انتقال دهید.بطور مثال شما می توانید یک فول بک آپ شامل فایل های سایت و همچنین دیتابیس تهیه کنید و یک نسخه از این داده ها را به سرور های گوگل،دراپ باکس و … ارسال کنید.

 

     3. افزونه iThemes Security :

یکی از ضروری ترین افزونه های وردپرس که هر سایت وردپرسی که نیاز به تامین امنیت خود دارد باید این افزونه را داشته باشد.نسخه Pro این افزونه باعث می شود قابلیت های امنیتی خیلی بیشتری را به سایت خود اضافه کنید.از جمله قابلیت های این افزونه می توان به : محافظت در برابر حملات Brute Force ، تشخیص تغییر فایل ها ، تغییر آدرس مدیریت وردپرس ، بهره گیری از سرویس reCAPTCHA گوگل ، استفاده از لاگین دو مرحله ای Two Factor Authentication اشاره نمود.

 

    4. افزونه Yoast SEO :

کی از محبوب ترین و حرفه ای ترین افزونه ها در زمینه سئو وردپرس و بهینه سازی مطالب ، محتوا و محصولات ووکامرس می باشد که از آن می توانید در وب سایت های وردپرسی خود استفاده کنید. این افزونه با ارائه راهنمایی ها ، پیشنهاد ها و راهکار های مناسب می تواند رتبه سئوی وب سایت شما در موتور های جستجو نظیر گوگل ، یاهو ، بینگ و.. را بهبود بخشد .

5. افزونه WP Activity Log :

لاگ ها همیشه در بهبود کارایی سیستم موثر بوده و اطلاعات بسیار مهمی را به مدیران ارائه میدهد.از جمله معروف ترین افزونه هایی که در خصوص جمع آوری لاگ ها در بین بقیه افزونه ها امتیاز خوبی گرفته و همچنین کارایی بسیار عالی دارد این افزونه می باشد.قابلیت های رایگان این افزونه به خوبی برای یک وبسایت مناسب بوده.

    6. افزونه TinyMCE :

به جرئت می توان گفت بهترین افزونه برای محیط ویرایشگری متن وردپرس می باشد،این افزونه قابلیت های بسیار زیادی در کنار ویرایشگر پیشفرض وردپرس (گوتنبرگ) به هر نویسنده سایتی میدهد.داشتن یک ویرایشگر با قابلیت های زیاد،سرعت و انرژی را جهت تولید محتوا بالا میبرد.این افزونه بصورت کاملا رایگان در مخزن وردپرس موجود می باشد.

 

    7. افزونه Yellow Pencil :

افزونه مداد زرد یک ویرایشگر پیشرفته می باشد که به راحتی می توان با استفاده از این افزونه انواع قالب های وردپرس را ویرایشگر کرد و استایل های شخصی سازی شده را بر روی قالب اعمال کرد.فرقی نمی کند شما از چه قالبی استفاده می کنید،مداد زرد تمام تگ های موجود در قالب شما را شناسایی می کند و امکان ویرایش آن ها را در اختیار شما قرار می دهد.

 

    8. افزونه Contact Form 7 و Gravity Form

فرقی نمی کند که شما از چه افزونه ای برای ساخت فرم های تماس استفاده می کنید.افزونه های متنوعی در این حوزه وجود دارد.به عنوان مثال افزونه Contact Form 7 یک افزونه ساده،پرکاربرد و رایگان می باشد که بسیار معروف است و به عنوان پیشفرض فرم تماس در قالب ها استفاده می شود.

افزونه Gravity Form نیز  نوع پیشرفته ای از فرم ساز های وردپرسی می باشد که شما را قادر میسازد تا بتوانید انواع و اقسام فرم های مختلف را بسازید.همچنین این افزونه بسته کاملا فارسی را دارد که تمامی بخش های مختلف  را فارسی سازی نموده است.

 

    9. افزونه Akismet

این افزونه بصورت پیشفرض در خود وردپرس وجود دارد و در جهت جلوگیری از ارسال هرزنامه و اسپم در دیدگاه ها میباشد.حتما این افزونه را در سایت خود فعال کنید و بصورت رایگان از سرویس این افزونه استفاده کنید.پلان رایگان این افزونه کاملا مناسب برای تمامی سایت های وردپرسی میباشد و نیاز به خرید پلان های پولی نمیباشد.

 

    10. افزونه WP Rocket :

یک افزونه فوق العاده و تجاری که به شما کمک می کند تا سرعت بارگذاری وبسایت خود را به طرز باور نکردنی افزایش دهید. این افزونه با فشرده سازی فایل های استاتیک نظیر تصاویر ، فایل های JS و CSS ، همچنین با بارگذاری تصاویر در هنگام درخواست (Lazy Load) ، Cache کردن وب سایت برای کاربران می تواند سرعت بارگذاری صفحات را به صورت قابل ملاحظه ای افزایش دهد.

قطعا مشابه این 10 افزونه بسیار است و ممکن است هر شخصی با افزونه ای خاص این قابلیت ها را در وبسایت خود داشته باشد اما چیزی که مشخص است این است که این افزونه ها در نوع خود بهترینند و اکثر سایت ها وردپرسی از این افزونه ها استفاده می کنند.

شما از چه افزونه های دیگری استفاده میکنید ؟ لطفا در بخش نظرات تجربه خود را با ما درمیان بگذارید.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا